Пригожин про Собчак: Я б її знищив

18 квітня 2013, 10:20

Чоловік та продюсер співачки Валерії Йосип Пригожин ніяк не може викинути з голови тусовщицю Ксенію Собчак.

Шоумен дав розлоге інтерв'ю "Heat.ru", де розповів про конфлікт із Ксенією й своє бажання її знищити.

"А хто така Собчак? Дівчинка з'являється в Москві, її пропихають скрізь, по дзвінку. Вона їсть з рук, а потім вона плює в цю руку і каже: "А мені ніхто нічим не допомагав". Їй все дали, а вона: "Я все заробила", - зауважив Йосип.

Нагадаємо, конфлікт між Собчак, Валерією та її чоловіком Пригожиним триває вже давно. Нещодавно Ксюша підлила олії у вогонь, уїдливо здивувавшись, що Валерії дали звання "народної артистки".


"Всі нападки Собчак - від заздрощів. Днями Валерії присвоїли звання народної артистки. Для мене, наприклад, честь, що нам дзвонив Юрій Михайлович Антонов і Софія Михайлівна Ротару, щоб привітати Лєру з цією подією. Всі артисти пораділи, всі колеги по цеху. І як відреагувала Ксенія? Недвозначним натяком на те, що Валерія "продалася" владі", - обурився Пригожин.

Пригожин продовжує наполягати, що Валерія - біла і пухнаста, а Собчак - звір

У свою чергу чоловік Валерії досить грубо відповів Собчак, заявивши про її нібито 8 абортів. Однак Йосип не вважає, що чимось образив тусовщицю:

"А я Собчак не образив. Я відповів в її стилі, і, судячи з подальшим з її боку реплік, вона абсолютно не образилася".

"Я висловив свою позицію, заступився за жінку, яка в тисячу разів мудріша і яка обходить всю цю історію стороною і взагалі не хоче торкатися. Мені теж говорять не реагувати і бути вище. Вище чого? Вище того хамства, яке виходить від Собчак? Я не розумію, чого їй в житті не вистачає, чого їй ще треба?" - додав він.

За словами Пригожина, Ксенія відчуває свою безкарність, тому так і поводиться.

"Її щастя, що саме Путін у нас президент, а, наприклад, не я. Я б її знищив. Знищив би, навіть каменя на камені не залишив, тому що такі люди не повинні поруч з нами перебувати в суспільстві. Вони руйнівники, вони нічого не створюють, а тільки всіх дезорієнтують", - заявив він.

Наостанок Йосип Пригожин побажав Собчак:

"Горбатого могила виправить. Я побажав би їй нас не чіпати ніколи і ні за яких обставин. А ще бути добрішою і опуститися з небес на землю. Велике їй, звичайно, спасибі, але додаткової реклами ми не потребуємо".

Фото 15min.lt

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів