Дочка Абрамовича стала найдорожчою дитиною планети

18 квітня 2013, 09:17

Російський олігарх Роман Абрамович виявився найщедрішим татусем планети.

Багатій очолив черговий рейтинг журналу "Forbes", як батько найдорожчої дитини.

Як з'ясувалося, Абрамович витратив астрономічну суму на пологи цивільної дружини Даші Жукової. Нагадаємо, остання днями народила олігарху доньку Лею.

За оцінками "Forbes", лише на стоянку яхти "Eclipse" в Гудзонській затоці Абрамович витрачав 400 тисяч доларів на тиждень.


Гігантське судно з'явилося в акваторії Нью-Йорка в середині лютого і справило величезне враження на місцевих жителів. Вже тоді журналісти припустили, що Абрамович бажає, щоб його майбутня дитина з'явилася на світ у США.

За появу доньки на світ Абрамович виклав кілька мільйонів

Яхта простояла на Гудзоні два місяці, і, таким чином, за її обслуговування багатій виклав більш ніж 3,2 мільйони доларів.

Якщо приплюсувати сюди вартість проживання (їжа, напої, оплата обслуговуючому персоналу, тощо), сума виявиться ще більш вражаючою. А якщо додати ще й витрати на медичне обслуговування, підсумок буде позамежним.

Нагадаємо, Даша Жукова народжувала в пресвітеріанському госпіталі Нью-Йорка.

Новонароджена Лея стала другою дитиною пари: старший син Аарон народився у 2009-му році. При цьому сам Абрамович став батьком усьоме. Крім дітей від Жукової у нього є троє дочок і двоє синів від другого шлюбу.

Фото АР з сайту newshopper.sulekha.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів