Шакіра не хоче віддавати "ексу" чверть мільярда

18 квітня 2013, 13:48

Колумбійська співачка Шакіра упевнена, що її екс-хлопець Антоніо де ла Руа не має ніякого права на ті 250 мільйонів доларів, які з неї вимагає.

Він зовсім не був джерелом натхнення артистки та творцем бренду "Шакіра", як він сам стверджує. Тому 36-річна артистка просить суд відхилити його позов.

Про це пишуть "NY Daily News".

У документах, які Шакіра направила до суду Манхеттена, говориться, що як артистку вона створила себе сама. Антоніо ж, після того, як його тато залишив посаду президента Аргентини, був безробітним, і вона найняла його просто з жалю.


"Я вже була добре відомою та визнаною артисткою, моя міжнародна кар’єра була сталою та міцною", - говорить Шакіра про той час, коли в 2000-му році вона познайомилась із де ла Руа.

Колишній Шакіри не має права зазіхати на її гроші?

Кавалер став "одним із багатьох її радників". У створенні ж її відомих хітів "Hips Don’t Lie" та "Waka Waka" його заслуги нема, хоч він і каже протилежне.

Між тим як стверджує де ла Руа, Шакіра використовувала його досвід у галузі юриспруденції, маркетингу та створення бренду навіть після того, як вони розійшлися в 2010-му. Позивач підозрює, що край цій співпраці поклало втручання його "наступника", футболіста Жерара Піке.

Судові баталії між колишніми коханцями відтоді спалахували на кількох фронтах: у Нью-Йорку, Каліфорнії, Швейцарії, Кайманових та Багамських островах. Сума, яку, як вважає Антоніо де ла Руа, йому винна Шакіра, за останні роки зросла до 250 мільйонів доларів.

Адвокати Шакіри впевнені, що її екс-бойфренд цієї справи не виграє, бо жодних документів про партнерство вони з артисткою не укладали.

Нинішньою супутницею життя Антоніо де ла Руа є Міс Колумбія-2009, Даніела Рамос. Вона готується подарувати йому дитину.

Фото Reuters з сайту "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів