Кейт Міддлтон не довірить дитину нянькам

22 квітня 2013, 12:09

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон вирішила відійти від багатовікової традиції і відмовитися від послуг нянь. Після народження дитини Кетрін має намір переїхати до своїх батьків.

Таким чином майбутня дитина принца Вільяма розпочне життя простолюдином у Беркширі, а не в королівській резиденції, пише "The Daily Mail".

Щойно народиться маля, Міддлтон поїде до своїх батьків. Герцогиня планує прожити там щонайменше шість тижнів і виховувати дитину без допомоги професійних няньок.

За словами Кейт, вона почувається безпечно і надійно поруч із сім'єю. Крім цього дружина Вільяма вважає, що ніхто не зможе краще навчити її доглядати за дитиною, ніж її власна мати, яка виростила трьох дітей.


Кейт виховуватиме дитину з мамою

Подейкують, у Букінгемсьому палаці не в захваті від ідеї Міддлтон поїхати з дитиною до батьків у Беркшир.

Однак, Кейт просто не хоче залишатися сама. Адже одразу після народження первістка принц Вільям повернеться на роботу пілотом.

Крім цього, досі триває ремонт у помешканні майбутніх батьків. І до липня, коли має з'явитися маля, ремонт не встигнуть закінчити.

Нагадаємо, наразі невідомо, кого саме очікує Кейт Міддлтон. Однак нещодавно дружина принца Вільяма зізналася, що вона чекає на сина, а чоловік - на донечку.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів