Пародію на Стаса Міхайлова заборонили в Україні

24 квітня 2013, 13:00

Російський співак Стас Міхайлов домігся заборони показувати в Україні фільм-пародію на нього.

Артист виграв позов до українського кінопрокатника фільму "Дублер", головною ідеєю якого є пародія на Міхайлова у виконанні комедіанта Олександра Ревви, пише "Heart.ru".

Днями суд задовольнив позов співака і зобов'язав кінопрокатника зупинити показ фільму. Кінокартину мають вилучити з прокату.


Стас Міхайлов не хоче, аби пародію на нього бачили в Україні

"Звичайно ми раді, що суд став на наш бік. Справедливість восторжествувала. Особливо примітно, суд відносно артиста прийняв правильне рішення, на його користь. Це було очікувано. Найголовніше - честь відстояти", - заявив директор Стаса Міхайлова Сергій Кононов.

Нагадаємо, історія з судовими позовами Міхайлова почалася після того, як співак подивився новинку російського кіно - фільм "Дублер". Задум комедії абсолютно не розсмішив відомого виконавця. Більше того, пародія на себе Стасу Міхайлову не лише не сподобалася, але й викликала у нього обурення.

Михайло Стасов у виконанні Олександра Ревви не сподобався Міхайлову

Артист звернувся відразу в кілька судів із заявами з вимогою відшкодувати йому моральні збитки за незаконне використання його зображення.

Паралельно юристи Міхайлова звернулися до суду України та інших сусідніх держав, в яких фільм "Дублер" також йде в прокаті.

Фото aif.ru та kvnru.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів