Латойя Джексон: Майкл навідується до мене

25 квітня 2013, 12:44

Американська співачка Латойя Джексон упевнена, що інколи відчуває поряд із собою присутність свого покійного брата Майкла.

Навіть її охоронець чув дивні звуки в домі, наче то покійний поп-король танцює степ.

Про це пишуть "NY Daily News".

"Це дивно, бо ти відчуваєш якусь наче в'язкість навкруг тебе чи позаду, і хочеш знати (що воно таке)… Ти нічого не бачиш, але відчуваєш присутність… Це дуже цікаво, бо воно там є, воно точно там є", - описала Латойя свої відчуття.


Дух Майкла Джексона приходить потанцювати до його сестри Латойї?

Те, що до її оселі, напевно, навідується Майклів дух, може підтвердити й охоронець артистки, який чув дивні звуки.

"Коли він розповів мені, я сказала: "Ти жартуєш", і захотілася дізнатися більше про цей звук чечітки, що лунає в одній із частин дому… Майкл зазвичай по дві години танцював там щонеділі", - розповіла Латойя.

"Ми піднялися туди, і там нікого не було… лише звук чечітки… І собака гавкає на його кімнату, на вікно, щоночі о тій самій годині… Собака навіть не знає, що то Майклова кімната, і охоронець про це не знав… Це так дивно", - поділилася Джексон.

Як зізналася Латойя, вона досі сумує за покійним братом. Але жінка постійно відчуває, наче хтось наглядає за нею.

Нагадаємо, подейкують, Латойя Джексон добряче заробляє на дітях свого брата. Вона бере комісійні за участь Принца, Періс та Бланкіта в різних заходах, а ще планує запустити реаліті-шоу за їхньою участю.

Фото Reuters з сайту 2ue.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів