Волочкова втекла у Таїланд і піариться на пограбуванні?

4 травня 2013, 11:33

Пограбована балерина Анастасія Волочкова полетіла з коханцем розвіятися в Таїланд. Тим часом деякі прихильники білявки засумнівались у тому, що крадіжка сейфів була справжньою.

Після того, як її особняк піддався пограбування, Настя не раз зізнавалася, що боїться залишатися вдома. Щоб розвіятися, балерина вирішила провести свята в Таїланді. Та не одна - а з коханою людиною, пише "Экспресс-газета".

Днями Волочкова полетіла до Таїланду, на острів Крабі. Артистка взяла з собою доньку Аріну, яка дуже важко пережила напад зловмисників - дівчинці навіть знадобилася допомога психологів.

На сонячному острові Анастасія купається, засмагає і чекає, коли до неї прилетить її коханець Бахтіяр Салімов.


"Кохана людина летить до мене з Владивостока. Бахтіяр вже летить. Я на нього чекаю... Свічки горять... І пелюстки троянд на місці..." - повідомила балерина у своєму Twitter.

Волочкова втекла у Тайїланд

Тим часом, далеко не всі шанувальники артистки повірили в те, що її дійсно пограбували. Знайшлися ті, хто засумнівався і відкрито говорить, що гучний злочин - справа рук самої Волочкової, а вірніше - спритна піар-акція.

Сама ж Настя не втомлюється повторювати що злодіїв на будинок навів хтось зі "своїх".

Як відомо, в особняку балерини не було сигналізації - Волочкова сподівалася на те, що селище добре охороняється.

А у тому, що її дочка Аріша ледь не постраждала від рук зловмисників, Волочкова звинувачує колишнього чоловіка Ігоря Вдовіна, який не подбав про їх безпеку:

"Ігор, якби хотів, вже давно б вирішив питання... Основні... І безпекою елементарною доньку забезпечив би".

Нагадаємо, днями з будинку Волочкової винесли два сейфи.

Фото з Twitter Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів