Дітей Чарлі Шина віддали його колишній

4 травня 2013, 14:02

Діти скандального актора Чарлі Шина від екс-дружини №3 опинилися під тимчасовою опікою його ж екс-дружини №2, Деніз Річардс.

Рідну маму 4-річних двійнят Боба та Макса, Брук Мюллер, у середу примусово помістили до психіатричного закладу.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Radar Online".

35-річна Мюллер і раніше мала проблеми з наркотиками та алкоголем. Жінка стала зовсім некерована й більше не могла дбати ані про себе, ані про дітей.


"У середу Брук забрали до медичного центру після того, як було вирішено, що вона становить загрозу для самої себе та оточуючих", - каже джерело.

"Вона багато днів вживала наркотики і була не при собі. Це дуже, дуже сумна ситуація", - додає інформатор.

Деніз Річардс виховуватиме дітей Чарлі Шин від іншої жінки

Чарлі Шин дуже вдячний Деніз Річардс, яка змогла тимчасово взяти до себе малюків Боба й Макса. Тим більше, що вона хлопчакам не чужа, адже вони із Брук добре спілкувалися й помагали одна одній.

Про це пише "US Magazine".

"Вона уже багато разів піклувалася про них (двійнят)… Якщо чесно, Деніз (та її дочки) – це єдине постійне, що колись мали ці нещасні діти", - зазначає співрозмовник видання.

Річардс, котра має 9-річну донечку Сем та 7-річну Лолу від Шина, а ще прийомну майже 2-річну Елоїз, щиро любить синочків "екса" і Мюллер.

"Якби вона могла, то ростила б і 1000 дітей. Не в її характері відвертатися від того, хто потребує допомоги", - підсумовує джерело.

Нагадаємо, два роки тому Чарлі Шин намагався через суд позбавити Брук права опіки над синами, але зазнав поразки.

Фото Reuters з сайту entertainment.xin.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів