Янукович, Азаров, Тимошенко і Яценюк привітали з Великоднем

5 травня 2013, 18:23

Президент Віктор Янукович, прем’єр Микола Азаров, екс-прем'єр Юлія Тимошенко та лідер Батьківщини Арсеній Яценюк привітали українців із Великоднем.

Про це пише "Українська правда".

"Христос Воскрес, дорогі співвітчизники! Кожного року, коли промовляю до вас ці слова, серце моє сповнюється великою вдячністю. Вдячністю до Господа за те, що допоміг нам і цього року дочекатися Світлого Дня Воскресіння", - зазначив Янукович.

"Моє серце сповнюється особливою вдячністю до українських матерів, які в непростий час, який нині переживає весь світ, проявляють особливу відповідальність…Бажаю усім громадянам України та українцям, що проживають в інших державах, радісних великодніх свят, віри, надії та любові", - зазначив Янукович.


Прем'єр Азаров зазначив, що вся наша історія свідчить, що успіх зазвичай ґрунтується на міцному духовному фундаменті.

"Сьогодні, коли українське суспільство живе в очікуванні вагомих зрушень від масштабнихсоціально-економічних перетворень, започаткованих в країні Президентом України Віктором Януковичем, я переконаний, що Пасха нагадує всім: тільки у мирі, любові, єдності та злагоді можна подолати труднощі, духовно оздоровити суспільство, досягти оновлення і прогресу", - зазначив він.

У свою чергу Тимошенко, вітаючи людей зазначила: "Я хочу, щоб сьогодні світ став хоча б трішечки добрішим і чистішим. І в наших силах змінити життя, зробити його кращим. Відкрийте один одному обійми, вірте, любіть, творіть добро і прощайте. Це - наша місія. Це - місія людства".

Арсеній Яценюк зустрів Воскресіння Христове з родиною на Святій Землі, в Єрусалимі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Руйнуються імперії, розсипаються на порох диктатури, йдуть у небуття ідеології, а Хрест стоїть непорушно і закликає людину піднестися над страхом і байдужістю й повірити у себе, у свої сили, свій талант, своє майбутнє. Морок не буває одвічним, хоча сутінки перед світанком здаються густішими. Ми все зможемо і все у нас з вами вийде на добре! Тепла вам, щастя і нездоланної віри. Христос Воскрес!", - йдеться у привітанні.

Фото з сайту "Української правди" та з Facebook Яценюка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів