Лохан таки запроторили до наркоклініки

7 травня 2013, 12:31

Скандалістка-актриса Ліндсей Лохан почала лікування у реабілітаційному центрі.

26-річну зірку, яка ніяк не могла обрати місце для 90-денного відбування покарання, нарешті визначилась - ЛіЛо відправили лікуватися в знаменитий центр Бетті Форд, пише "Us Magazine".

Саме там Лохан проведе 3 місяці в якості покарання за водіння в нетверезому вигляді і брехня офіцерам поліції.

Щоправда, сама актриса як і раніше впевнена, що у неї все добре і вона не потребує медичної допомоги, а така покарання для неї надмірне.


"Я не думаю, що мені потрібно замикати на три місяці. Я не думаю, що це реабілітація", - сказала Лохан в недавньому інтерв'ю для журналу "The Daily Mail".

"Постійно посилати мене на реабілітацію не має сенсу. Перші кілька разів, які я провела в таких клініках, були для мене наче жарт, це просто втрата часу", - вважає зірка.

Лохна лягла на реабілітацію, але не розуміє - навіщо

До слова, Ліндсей була у реабілітаційних центрах вже 6 разів. Та акторка вважає, що могла б з більшою користю провести весь цей час.

Перші рази - це 6 раз, коли ЛіЛо відбувала покарання у лікарнях. Дівчина вважає, що вона могла б з більшою користю провести весь цей час.

"Я думаю, що є й інші речі, які пішли б мені на користь і які я могла б зробити замість того, аби перебувати у реабілітаційному центрі. Найкраще, що вони могли б мені запропонувати - це відправити за кордон по різних країнах і працювати з дітьми", - зауважила вона

До слова, Ліндсей наполягає: вона взагалі ніколи багато не пила, а з наркотиків вживала тільки марихуану, екстазі і різні пігулки.

При цьому Лохан не заперечує, що пробувала й інші наркотики, наприклад, кокаїн. Однак він їй не сподобався, бо нагадав про батька.

"Я його приймала разів п'ять, десь між 20 і 23 роками. Мене двічі зловили... Мені просто потрібно було знати, що якщо робити це на публіці, то хтось обов'язково помітить і захоче на цьому нажитися", - зауважила вона.

Нагадаємо, Ліндсей Лохан зобов'язали пройти курс реабілітації після аварії, яку вона влаштувала влітку минулого року.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів