Джексона знову звинувачують у розбещенні неповнолітніх

8 травня 2013, 11:50

Співака Майкл Джексон навіть після смерті не залишать у спокої - легендарного артиста знову звинувачують у розбещенні.

Свої претензії до поп-короля висловив хореограф Уейд Робсон, повідомляє "E! Online".

Робсон, який у 2005-му році давав свідчення на користь Джексона у справі про розбещення малолітніх, наразі сам виснув звинувачення.

Оскільки проти Майкла подати позов неможливо, хореограф зазіхнувся на майно співака. Ще 1-го травня чоловік надав суду усі необхідно документи.


"Уейд говорив мені, що Майкл попросив бути з ним у ванній. Це було дивно... Він, здавалося, не піддав сумніву його прохання. Кожен з нас робив те, що він (Джексон) скаже. Та ці його слова були дивні, але ми ніколи не розпитували подробиць", - розповів близький друг Робсона.

За словами джерела, хореографу ніколи не було соромно за свої стосунки з Джексоном.

Хореограф Уейд Робсон звинувачує Майкла Джексона у своєму розбещенні

Однак для багатьох друзів Робсона стало дивним, що він наразі звинувачує поп-короля у розбещенні.

"Для нас він завжди буде захисником Майкла під час попередніх звинувачень у сексуальному зловживанні. Він любив Майкла і був першим, хто за нього заступиться. Але, чесно кажучи, сьогоднішня новина не була несподіванкою, оскільки стосунки між Майклом і сім'єю були дуже незвичайні", - зауважив інформатор.

Майкл Джексон познайомився з тоді ще маленьким хлопчиком Уейдом Робсоном в Австралії. Від самого початку співак повірив у талант хлопця і перевіз його та всю його родину до Каліфорнії.

"У Уейда в дитинстві було все. Він ніколи нічого не мав просити - у нього завжди були кращі речі, і він завжди говорив: "Це купив мені Майкл". Ми всі знали, що він був особливим і близьким для Майкла", - додало джерело.

Нагадаємо, кілька років тому Джексона вже звинувачували у розбещенні 13-річного хлопчика на ім'я Джордан.

Прінтскрін "E! Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів