Мама Волочкової: Настя залишилася без копійки

8 травня 2013, 12:35

Російська балерина Анастасія Волочкова після нещодавнього пограбування залишилася без грошей.

Саме про це розповіла мама танцівниці - Тамара Володимирівна. Жіночка повідомила скільки грошей та коштовних прикрас винесли злодії, пише "Комсомольская правда".

"Так, це правда, головне, що всі залишилися живі! Настя каже, що їй абсолютно не шкода вкраденого. Але вона замовчує, якою працею вона заробляла ці гроші, падаючи в непритомність на сцені. А зараз вона залишилася без копійки грошей. І фактично без прикрас, які, що б вона не казала, дороги її серцю", - розповіла мама Волочокової.

За словами жінки, більшість з вкраденого Настя не купувала. Мовляв, її донька шкодує грошей на вбрання та прикраси.


Сама Волочкова не хоче говорити про те, скільки грошей винесли з її будинку.

"Мені б не хотілося називати суму, вона дуже велика. Це не одна сотня тисяч доларів. За повчанням Ігоря (колишнього чоловіка) я зберігала основну частину грошей вдома в сейфі, а не в банку", - зауважила балерина.

Волочкову залишили без грошей

До слова, Волочкова вважає, що у якійсь мірі у пограбуванні винен її екс-чоловік. Мовляв, будинок, який він знімає для Насті та доньки Аріни не був добре обладнаний засобами безпеки.

"Не приховую, моє обурення по відношенню до Ігоря було настільки велике, що за весь день я жодного разу не глянула в його очі. Не хотілося. Той будинок, який я завжди вважала своїм укриттям і часом, перетворився на хаос, в якому знаходилися слідчі, оперативники, люди, що встановлювали сигналізацію..." - пояснила балерина.

"Той факт, що Ігор не забезпечив мінімальну безпеку своєї дочки, я не зможу пробачити йому ніколи", - додала Настя.

Волочкова також підтвердила слова своєї мами, що тепер практично залишилася без копійки:

"Так, я, звичайно, починаю фінансове життя не з нуля. Але гроші, нехай вони даються важкою працею, все одно не йдуть у порівняння з життям".

Наостанок Настя зізналася, що вже має підозрюваних у пограбуванні.

"У мене є три людини, яких я підозрюю. З них двоє мали мотивацію замовити подібний злочин. Одна дуже близька мені людина, друга з ним пов'язана. Імена поки називати не буду. Дочекаюся підсумків розслідування", - зауважила вона.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів