Род Стюарт розповів про залежність від гормонів

14 травня 2013, 13:49

Британський співак Род Стюарт розповів, як його мало не вбили стероїди, від яких він став залежний у 1980-х роках.

Ліки, які заспокоювали його змучені голосові зв’язки, позбавили зірку сну, а потім узагалі призвели до внутрішньої кровотечі.

Про це Стюарт говорив у інтерв’ю журналові "Mojo", повідомляє "Contact Music".

68-річний рокер пригадує, гучне та сповнене алкоголю гастрольне життя занапащало його голос. Аби долати набряк голосових зв'язок, він уже не міг обходитися без стероїдів.


Род Стюарт досі час від часу приймає стероїди

"Стероїди знімають набряк із будь-якої оболонки – включаючи й голівку твого пісюна – і саме це ти робиш, коли ти в скрутному становищі, і тобі треба виступати, а співати ти не можеш", - ділиться Стюарт.

"Стероїди роблять тебе жирним та брезклим, ти не можеш спати і стаєш дуже дратівливим. Це – один із найстрашніших препаратів у світі. Одного вечора, на сцені в Шеффілді, мені здалося, що я в кухні з моєю мамою, бо стероїди проїли дірку в моєму шлунку, в мене була внутрішня кровотеча та галюцинації. Що мала подумати публіка!", - пригадує він.

68-річний музикант зізнається, він і досі приймає стероїди. Тепер він вдається до цього засобу лише перед якимсь вирішальним виступом – "приблизно раз на рік" – і щоразу потерпає від поганих наслідків.

Нагадаємо, в автобіографічній книзі Род Стюарт розказав, як безуспішно намагався опанувати йогу.

Фото Reuters з сайту red.fm

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів