Бред Пітт: Анджеліна зробила героїчний вибір

15 травня 2013, 11:20

Голлівудський актор Бред Пітт назвав рішення про подвійну мастектомію, яке прийняла його наречена Анджеліна Джолі, героїчним.

Про цілковиту підтримку цього її вчинку також заявили акторчин брат, свекруха та батько, який дізнався про операцію Анджеліни лише з інтернету.

Про це повідомляють "NY Daily News".

"Будучи безпосереднім свідком прийняття цього рішення, я вважаю вибір Анджеліни, як і багатьох жінок, таких як вона, цілковито героїчним", - сказав Пітт "London Evening Standard".


Актор висловив подяку медикам, за їхню турботу та увагу до своєї пацієнтки.

"Усе, чого я для неї хочу, це щоби в неї було довге та здорове життя, зі мною та нашими дітьми. Для нашої родини це щасливий день", - додав Бред.

Бред Пітт: "Для нашої родини це щасливий день"

Рішення актриси підтримав і її брат Джеймс Хевен. Він зазначив, що, так само як і колись у їхньої матері, в Анджеліни на першому місці стоять її діти. Чоловік підкреслив, що вдячний за те, що має таку сестру.

"Я був здивований, як усі, і глибоко зворушений тим, як вона це подолала", - сказав "Daily News" 74-річний батько Джолі, Джон Войт.

"Ми дуже пишаємося Енджі, це так багато означає для нашої родини, особливо для наших онуків. Ми дуже її любимо", - зазначила у своїй заяві свекруха зірки, Джейн Пітт.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі зважилася на подвійну мастектомію з метою профілактики раку грудей. Це випробування ще більше зміцнило їхні стосунки з Піттом, який був поряд на всіх важливих етапах.

Як стверджують джерела, тепер пара, яка заручилася ще в квітні 2012-го, більше не відкладатиме своє весілля, а навпаки, хоче побратися якомога швидше.

Фото Reuters з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів