Лопес придбала дім за $10 мільйонів, заговорила про заміжжя

15 травня 2013, 14:23

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес не виключає, що колись таки вийде заміж за свого коханого Каспера Смарта, з яким у них "добрі і здорові" стосунки.

Принаймні сімейне гніздечко голуб’ят тепер є – зірка придбала його за 10 мільйонів доларів.

Про це пише "Contact Music".

"Не знаю… Можливо", - сміється Джей Ло у відповідь на запитання про заміжжя.


"Мені подобається (бути заміжньою), подобається думка про це, завжди подобалася. Як дівчина, ти ніколи до кінця не перестаєш вірити в цю казку", - зізнається вона.

43-річна зірка, котра нещодавно дивувалася, чому 25-річний коханець не знайде собі ровесницю, тепер каже: її не бентежить різниця в віці. На упереджене ставлення суспільства до жінок, що зустрічаються з молодшими чоловіками, Дженніфер воліє не зважати.

"Знаєте, це більше такий штамп… Але я ж не з тих, хто кориться правилам або тримається в рамках", - зазначає вона.

"Це ніжні стосунки. Добрі, здорові. Він для мене – творчий партнер. Він розуміє, чого я хочу досягти. Ми багато розмовляємо, звісно, багато часу проводимо разом. Він допомагає мені, а я допомагаю йому, так воно й відбувається", - каже Лопес про Смарта.

До слова, як нещодавно пожартували автори порталу "TMZ", Каспер Смарт тепер – удвічі більша примадонна, ніж сама Дженніфер. Нещодавно пару сфотографували, коли йшов дощ. Лопес із сек'юріті тримали одну парасолю, а от над Смартом помічники розкрили одразу дві.

Розкошів парочці не бракуватиме в новому маєтку, що його Дженніфер купила в прибережному Хемптонсі неподалік від Нью-Йорка.

Про це повідомляє журнал "Forbes".

Маєток на 8 спалень розташований на 1,2 гектара землі. Звісно ж, коло нього є басейн, а в ньому – кінотеатр та сауна.

Скріншот з сайту "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів