Журавський щомісяця відвідує салон краси

16 травня 2013, 10:09

Регіонал Віталій Журавський розповів, що раз на місяць ходить до салонів краси. Там радник президента робить манікюр, педикюр та стрижеться.

Про це він розповів "Gazeta.ua".

Травневі свята Журавський провів у Києві.

"Був у своєму виборчому окрузі, а на Великдень відвідав хворих людей в лікарнях. Розвіз всім хворим паски. На моря не їздив", - похвалився він.


Також 57-річний депутат зізнався, що раз на місяць ходить до салонів краси. Однак заперечує, що фарбує там волосся.

"Один раз на місяць роблю манікюр-педикюр та раз на 10 днів підстригаюсь. От і все. Недавно зробив камуфляж, бо у мене була дуже тяжка виборча кампанія, яка додала сивини. І моя перукарка порадила її відтонувати. А журналісти зробили з цього подію. Написали, що я пофарбувався. А я не фарбував сивину", - заявив Журавський.

Журавський зізнався, що раз на місяць відвідує салони краси

До речі, не так давно в інтерв’ю Катерині Осадчій, регіонал сам казав, шо не бачить нічого поганого в тому, що чоловік фарбує волосся.

"І взагалі хіба це погано, коли людина виглядає по-новому? Чи коли жінка фарбує волосся? Це нормально. А якщо чоловік це робить - відразу всі висміюють", - виправдався Журавський.

А от до пластики депутат вдаватися не буде.

"Я про це ніколи навіть не думав. Вважаю, що чоловік в будь-якому віці є красивим, якщо має фах і є реалізованим. Але разом з тим не заперечую пластику в жінок", - зазначив він.

Фото "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів