Корольова травмувалася тортом

17 травня 2013, 10:41

Співачка Наташа Корольова постраждала на зйомках кулінарної програми, яку вона веде зі своєю мамою. Артистка занурилася обличчям у торт та травмувала око.

Про це пише "Heat.ru".

Запис чергового ефіру передачі був присвячений 40-річчю Наталки, яке настане 31-го травня. І тому для неї приготували святковий торт.

У розпалі зйомок Корольова заявила, що все життя мріяла, щоб їй на день народження запустили тортом в обличчя. Тож напарник співачки Олександр Олешко виконав її бажання, вліпивши торт в обличчя.


Здійснилася мрія Корольової

Крем і карамель залишили солодкий відбиток на її тілі та обличчі, тож чоловік Корольової Тарзан почав злизувати усе це, щоб кохана хоча б змогла відкрити очі.

Тарзан облизав дружину на очах усіх присутніх

Але усім стало не до жартів, коли на обличчі Наташі проступила кров. Зйомки вирішили на якийсь час зупинити, а постраждалій надати першу медичну допомогу.

Після інциденту артистка в оточенні родини поїхала додому. Олександр Олешко, з вини якого і стався інцидент, цю ситуацію коментувати відмовився.

"Це звичайна робоча ситуація. Всяке буває. Зі мною зараз все добре, нічого страшного не сталося", - прокоментувала свій стан травмована Корольова.

До речі, схожий випадок колись стався і з чоловіком Наталі Сергієм Глушком. Два роки тому на зйомках він ледь не вибив собі око бубном.

Фото з сайту "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів