Син Преснякова: Я живу на свої гроші

21 травня 2013, 11:58

Син Володимира Преснякова і Крістіни Орбакайте Нікіта Пресняков запевняє, що намагається не залежати від батьків матеріально. Він живе на власно зароблені гроші зі своєю дівчиною.

Про це хлопець розповів газеті "Сегодня".

За словами Нікіти, який має освіту режисера та бере участь у різних телешоу, він поки не збирається йти в акторство.

"Я в дитинстві брав уроки. І в кіноакадемії півроку навчався на акторському. Для того щоб займатися цим серйозно, потрібен час, а я поки не впевнений, що це моє покликання. Рідні мене завжди і у всьому підтримують. Хоча в матеріальному плані я намагаюся від своєї сім'ї повністю не залежати: живу зараз на свої гроші з коханою дівчиною", - зазначив Пресняков.

 Нікіта живе з дівчиною на свої гроші

Також Нікіта, який часто буває в Києві по роботі, розповів про своє спілкування з меншим братом Дені.

"Дені нещодавно виповнилося 15 років. Я в цьому віці ганяв на мотоциклі, у мене було таке активне екстремальне життя. Він у нас дуже мовчазний, коли з ним зідзвонюємося, рідко розповідає щось нове. У нього вже змінюється голос", - поділився Нікіта.

"Нещодавно у нас було невелике свято, на яке ми зібралися всією родиною в караоке, і він там заспівав декілька пісень. Для всіх це був такий приємний сюрприз. Адже Дені ніколи раніше не співав", - розповів онук Пугачової.

Нагадаємо, в лютому Примадонна подарувала своєму старшому онукової квартиру у Москві.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів