Син Орбакайте: Я замалий для одруження

2 листопада 2012, 13:50

Старший син російської співачки Крістіни Орбакайте та онук Алли Пугачової Нікіта Пресняков спростував новину про своє майбутнє весілля.

Хлопець пояснив, що ще маленький для одруження.

Про це пишуть "Дни.ру" з посиланням на журнал "Антенна".

Як відомо, днями у пресі з’явилася новина про те, що 21-річний Пресняков збирається взяти шлюб зі своєю дівчиною Аїдою Калієвою.


Однак самі закохані спростували чутки про швидке одруження.

"Весілля плануємо. Однієї прекрасної миті - звичайно. Дітей - так само, як і весілля… Просто поки зарано. Я ще хлопчик маленький. Я сам ще дитина", - сказав Нікіта.

31-го жовтня на свято Хелловіну Нікіта був у Києві та перевтілився у свого батька - Володимра Преснякова, повідомляє "ТСН.Особливе"

Втім, підготовка до весілля все ж таки обговорюється.

"Не хочеться так - якщо не складеться, розлучимося. Ми розмовляємо, обговорюємо, як і що буде. Треба все-таки поступово прийти до цього, а не так одразу. Є ще час, ще не потрібно нікуди поспішати. Поки і так добре", - поділилася думками дівчина Преснякова.

Зараз парочка живе разом.

"Щороку ми відзначаємо день, коли познайомилися. Ось попередній раз літали на повітряній кулі. Я подарував Аїді собачку японської породи - шиба іну. Вона живе з нами. Ми піклуємося про неї, як про малюка", - розповів Пресняков-молодший.

Нікіта з Аїдою вважають себе майже подружжям.

"У нас звичайне життя. Побут як побут, як і у всіх людей. Ми почали шукати компроміси. Тобто, припустимо, я розумів, що не влаштовує Аїду, Аїда розуміла, що може не влаштовувати мене. Знаходили золоту середину…" – зазначив хлопець.

Нагадаємо, молоді люди разом вже три роки. Торік навіть подейкували, що вони стануть батьками, але чутки виявилися хибними.

Стоп-кадр з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів