Проти Вітаса порушили другу кримінальну справу

25 травня 2013, 10:27

Схоже, на російського співака Віталія Грачова, відомого як Вітас, чекають справжні неприємності.

У п'ятницю, 24-го травня, Слідчий комітет Росії повідомив, що проти артиста, який 10-го травня збив велосипедистку, порушено нову кримінальну справу, вже друге на цьому тижні, пише "Комсомольская правда" з посиланням на "Интерфакс".

Тепер Вітасу, крім іншого, загрожує покарання і за статтею "Застосування насильства відносно представника влади". До речі, максимально ця стаття передбачає до 10 років позбавлення волі.

Як пояснили в Слідчому комітеті, до розслідування кримінальних справ проти Вітаса, слідчі мають намір підійти з усією серйозністю.


"Діям Грачова, а також його дружини, яка перебувала з ним під час ДТП, буде дана об'єктивна і жорстка правова оцінка", - прокоментував офіційний представник СК РФ Володимир Маркін.

"Я вважаю, що нікому не дозволено незалежно від громадянства, політичних пристрастей, ступеня популярності або ступеня сп'яніння ображати співробітників правоохоронних органів при виконанні ними посадових обов'язків і тим більше чинити їм опір", - додав він.

Вітас відповість за те, що назвав поліцеських півнями

До слова, 23-го травня, Вітас вже зустрівся зі слідчими і дав свідчення за заявою про заподіяння насильства представникові влади, пише "Экспресс-газета".

Нагадаємо, проблеми співака з правоохоронними органами почалися зі скандального ДТП, коли Вітас за кермом свого "Інфініті" збив велосипедистку. Прямо на місці ДТП Вітас влаштував на очах сотнею свідків справжній дебош. Пізніше правоохоронці вилучили у співака муляж пістолета, яким він погрожував оточуючим.

На відео, яке зняла сама постраждала, видно, що в момент аварії Вітас перебував, м'яко кажучи, в неадекватному стані. Артист, який насилу тримався на ногах, також заходився висловлювати претензії співробітникам поліції.

"Ти не маєш права мене затримувати, значить, ти - півень! Ти теж не маєш права мене затримувати, значить, ти теж півень!" - кричав співак.

У результаті, Вітас опитували не тільки за фактом застосування насильства відносно представника влади, а й за фактом нанесення образ. Артист вибачився перед правоохоронцями, але відкинув претензії на свою адресу.

"Він щиро вибачився за весь інцидент і за свою поведінку, але насильство - це вже занадто, ніякого насильства відносно представника влади не було", - запевнив адвокат Вітаса.

Нагадаємо, Вітас вже є фігурантом однієї кримінальної справи, яку поліція порушила за заявою постраждалої велосипедистки Ольги Холодовий. Дівчина заявила, що співак погрожував її вбити.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів