Розинська готує три нові книги

28 травня 2013, 11:23

Скандалістка Наталія Розинська, яку ще пам'ятають як телеведучу, збирається незабаром написати аж три нові книги. Одна з них буде про чоловіка білявки – Миколу Мельниченка.

Про це "письменниця" розповіла "Взгляду".

"У мене зараз в роботі відразу три книги. Вони здебільшого у мене в голові, залишилося тільки сісти і викласти їх у комп'ютер, на що знадобиться днів 10-12", - повідомила Розинська.

"Прототипом однієї з книг став мій чоловік, Микола Мельниченко, якого і шпигуном називають, і приписують йому різні фантастичні історії. Спілкування з ним і занурення в його світ надихнуло мене на написання книги "Вийти з гри, або Я любила шпигуна". Я написала вже половину книги, але не впевнена, чи сподобається ця ідея видавцеві. Якщо ні - видам цей твір за свої гроші", - заявила Наталя.


Розинська "виношує" три нові книги

Також білявка провела паралель свого задуму з бондіаною.

"До речі, коли вже придумала назву, згадала, що одна з серій бондіани називалася "Шпигун, який мене любив". Символічно, адже деякі порівнюють мого чоловіка з Джеймсом Бондом. Думаю, що справжній Агент 007 розплакався б, прочитавши мій твір. Між іншим, прототипами книги стали і інші відомі в країні люди, а також реальні представники спецслужб", - сказала Розіта.

Крім того, Наталя працює над книгою "Поцілунок мексиканської метелика". Це драматична історія кохання між дівчинкою та її батьком.

Як відомо, Розинська примудрилася випустити вже 3 книжки.

Фото "Взгляд"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів