Джессіка Сімпсон готується до весілля

31 травня 2013, 11:38

Американська актриса Джессіка Сімпсон готується одразу до двох важливих подій у своєму житті - народження сина та заміжжя.

Через більш ніж два роки після пропозиції від коханого Еріка Джонсона Джессіка дозріла до весілля: пише "Us Weekly" з посиланням на джерело з оточення зірки.

"Сімпсон розповідає друзям, що хоче вийти заміж через кілька місяців після народження дитини", - розповів інформатор.

Нагадаємо, вже двічі Джессіка та Ерік скасовували весілля через новини про вагітність. Та тепер пара хоче встигнути сходити до вівтаря, перш ніж їм щось завадить.


Джессіка Сімпсон хоче народити і заміж

"Джессіка сказала: "Давай зіграємо вже це весілля, перш ніж я не завагітніла знову!" - переказ слова актриси інформатор.

Подейкують, Сімпсон вже зараз готується до того, аби мати гарне тіло на весіллі. У актриси, яка сильно погладшала після появи першої донечки Максвелл, є асистент, який стежить за її вагою.

Під час другої вагітності усю їжу Джессіці готує особистий кухар. Він же стежить аби зірка не споживала надмірну кількість калорій.

Нагадаємо, Джессіка Сімпсон має народити сина вже в червні цього року. Акторка завагітніла вдруге через 7 місяців після появи донечки Максвелл.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів