Пригожин худне на спір за мільйон

5 червня 2013, 10:58

Чоловік співачки Валерії продюсер Йосип Пригожин посперечався на мільйон рублів.

Пригожин та ще один музичний продюсер Арман Давлетяров вирішили худнути на спір, пише "Heart.ru".

Чоловіки підколювали один одного на тему зайвої ваги під час вечірки з нагоди хрестин сина Яни Рудковської та Євгена Плющенка.

Як з'ясувалося, що Пригожин та Давлетяров важать десь по 100 кілограмів. У той же час кожен з них висловлювався, що мріє привести тіло в порядок до пляжного сезону. Проте у результаті розмови всі прийшли до висновку, що ані Йосип, ані Арман не знають, яким чином схуднути швидко.


Дружню перепалку розв'язала господиня свята Яна Рудковська. Вона запропонувала опонентам для зміцнення стимулу до схуднення посперечатися на крупну суму грошей, наприклад, на 20 тисяч доларів.

За її правилами, той хто програє, повинен буде виплатити свідкам угоди - їй і програмному директорові "Російського Радіо" Роману Ємельянову - по 10 тисяч доларів.

Пригожин і Давлетяров змагаються, хто більше схудне

У разі якщо жоден з учасників суперечки до відкриття фестивалю "Нова хвиля", яке відбудеться 22-го липня, не зможе скинути 10 кілограмів ваги, то їм обом доведеться викласти 1 мільйон 200 тисяч рублів, а це майже 40 тисяч доларів.

Пригожин зізнався, що раніше кілька разів у житті він вже сидів на дієтах, але йому ніколи не було так складно, як зараз.

"Я практично взагалі нічого не їм, в основному п'ю воду ну і роздільне харчування по трохи, мені це коштує неймовірних зусиль", - пояснив чоловік Валерії.

Щоранку Йосип починає зі спортзалу. Вже зараз його ваги показують мінус 3 кілограми.

А ось Арман Давлетяров попросив дієтологів розробити для нього спеціальну дієту. Його раціон складає тільки гречка, помідори, огірки і, звичайно ж, спортзал.

На сьогоднішній день Арман Давлетяров випереджає свого суперника на один кілограм. На його рахунку вже мінус 4 кілограми.

Фото "Дней.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів