Донька Джексона намагалася себе вбити

6 червня 2013, 10:00

Дочка покійного поп-короля Майкла Джексона Періс була госпіталізована після спроби самогубства.

15-річну дівчинку відвезли до лікарні приблизно о 14 годині, в середу, 5-го червня, повідомляє "TMZ".

Службі 911 повідомили, що у Періс, можливо, передозування. Окрім цього, на одному зап'ясті виявлені численні порізи.

З'ясувалося, що Періс залишила передсмертну записку, після чого перерізала собі зап'ястя ножем для м'яса. Також вона прийняла велику дозу сильнодіючих пігулок.


Періс Джексона, схоже, вже не вперше ріже собі руки. На фото місячної давнини на зап'ястях видно порізи

Та, схоже, в останній момент дівчина передумала вмирати і зателефонувала на гарячу лінію допомоги самогубцям - а там вже забили на сполох і набрали 911.

Наразі з Періс все гаразд. Брати Майкла Джексона Тіто, Марлон і Джекі оприлюднили заяву, в якій дякують усім за хвилювання з приводу племінниці.

"Вона у безпеці, почувається добре. Ми будемо вдячні, якщо в цей час ви станете поважати наше приватне життя", - заявили вони.

Адвокати бабусі Періс Кетрін Джексон також повідомили, що у дівчинки все гаразд з психікою, і вона отримує необхідний догляд в лікарні:

"Бути чутливим 15-річним підлітком важко незалежно від того, ким ти є. І особливо це важко тоді, коли втрачаєш близьку людину".

Донька Джексона сама зателефонувала під час спроби суїциду

До слова, напередодні спроби самогубства Періс залишила повідомлення в Twitter: "Чому сльози такі солоні?". А також рядок з пісні Beatles: "Вчора, здавалося , всі мої проблеми зникли, а сьогодні вони знову тут".

Трохи раніше в середині травня Періс написала, що Курт Кобейн - Ісус. Нагадаємо, Кобейн наклав на себе руки.

Джерела повідомляють, що напередодні трагедії Періс засмутилася через те, що її не пустили на концерт Мерліна Менсона. Кажуть, дівчинка вбігла до себе в кімнату з криками і грюкнула дверима.

Інші джерела розповідають, що це вже не вперше, коли Періс намагається покінчити з собою, проте зараз все було набагато серйозніше. І дійсно, на численних фото дівчини, якщо придивитися, можна виявити сліди на зап'ястях, підозріло схожі на порізи.

Прінтскрін "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів