Путін оголосив про розлучення

6 червня 2013, 21:22

Президент Росії Володимир Путін та його дружина Людмила оголосили, що їхній шлюб завершено.

Про це подружжя розповіло телеканалу "Росія 24" після відвіден балету "Есмеральда" в Державному Кремлівському палаці, пише "Взгляд".

"Це було нашим спільним рішенням, наш шлюб завершений", - розповів Путін.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи це дійсно розлучення, Людмила Путіна сказала: "Так, можна сказати, це цивілізоване розлучення".


"Ми практично не бачимося. У кожного своє життя", - повідомив російський президент.

Він пояснив розлучення тим, що не всі готові до високого ступеню публічності, яка передбачає роль статусу подружжя політика такого рівня, пишуть "РИА Новости".

"Вся моя діяльність, вся моя робота пов'язана з публічною сферою, з абсолютною публічністю. Комусь це подобається, комусь ні, але є люди, абсолютно з цим несумісні", - сказав Путін.

Путіни розлучилися

"Людмила Олександрівна відстояла вахту, 8 років, вже дев'ять", - зазначив він.

"Я не люблю публічність, і перельоти для мене складні. Ми дуже любимо дітей, ними пишаємося, бачимося постійно", - доповнила колишнього чоловіка Людмила Путіна.

Володимир Путін, розповідаючи про дітей, зауважив, що "освіту вони отримали в Росії і живуть в Росії постійно".

"Ми назавжди залишимося дуже близькими людьми. Я вдячна Володимиру Володимировичу, що він мене підтримує", - підкреслила Людмила Путіна.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков повідомив, що Володимир і Людмила Путіни поки не оформили розлучення документально.
"Вони сказали, що розлучаються, і я не можу сказати, коли це буде оформлено документально, але це не так і важливо, оскільки про рішення вже заявили", - сказав Пєсков.

Володимир і Людмила Путіни одружилися 28-го липня 1983-го року. У них є дві дочки - Марія і Катерина.

До слова, нещодавно іноземні ЗМІ підрахували, що перша леді Росії Людмила Путіна вже майже рік не виходила в люди. Росіяни не знають, де вона живе і чим займається.

Нагадаємо, вже кілька років Путіну приписують роман з гімнасткою Аліною Кабаєвою.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів