Речник заперечив наявність в Путіна іншої жінки

7 червня 2013, 14:02

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що Путін не має іншої жінки і рішення розлучитися було спільне з його дружиною Людмилою.

Про це повідомляє "Эхо Москвы".

З вечора 6-го червня усі тільки й кажуть, що про розлучення Володимира Путіна. Його прес-секретар відповів на найбільш актуальні запитання.

Пєсков намагався відійти від прямих відповідей, тому не сказав майже нічого нового.


"Володимир Володимирович і Людмила Олександрівна сказали самі, що вони вже деякий час разом не живуть, вони розлучилися деякий час тому. Слухайте, це була пряма відповідь на досить пряме запитання. А процедура дуже проста. Дуже проста... Це формалізація розставання, тобто розлучення. Оформлення розлучення", - заявив речник президента Росії.

"Те, що вона давно не з'являлася на екранах, це, власне, теж пояснено Володимиром Володимировичем і Людмилою Олександрівною. Вони самі пояснили, що вона надзвичайно не любить публічності. Надзвичайно не любить публічні заходи. Власне, це є причиною того, що вона не з'являлася на екрані", - зауважив Пєсков.

Володимир та Людмила Путіни розлучилися не через іншу жінку

На запитання про те, чи існує в життя Путіна інша жінка, прес-секретар сказав:

"Ні, це не так. Це їх обопільне рішення. Знову ж, я пропоную звернутися до їхніх слів, до слів Володимира Володимировича та Людмили Олександрівни. Все інше - це з серії пліток, чуток і домислів. Зовсім не важко навіть не експертним поглядом подивитися на робочий графік Путіна. І ви зрозумієте, що його життя - напевно, на жаль - жодним чином не пов'язана ні з якими сімейними стосунками…".

Про те, чим тепер займатиметься Людмила Путіна, Пєсков не знає.

"Мені про це невідомо, і я не вважаю себе вправі ... я пропоную всім просто не лізти в її особисте життя. Хоча переконаний, і вона сама сказала, що вона вдячна Путіну, по-перше, за те, що у них прекрасні людські стосунки, по-друге, за те, що Путін продовжує досить дбайливо піклуватися і про неї, і про своїх дітей", - зазначив прес-секретар.

Нагадаємо, новина про розлучення Путіна після 30-річного шлюбу сколихнула мережу ввечері 6-го червня.

Фото "Reuters" з сайту "News.tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів