Лорак визнали найкращою співачкою у Росії

8 червня 2013, 14:21

Поп-артистка Ані Лорак названа найкращою співачкою року за версією російської музичної премії "МУЗ ТВ".

А "Найкращим виконавцем" став Діма Білан, повідомляють "РИА Новости".

Лорак виборола перемогу у своїх конкуренток - Йолки, Віри Брежнєвої, Єви Польни і Нюши.

"Олімпійський, я в шоці. Я не очікувала. Я вболівала за кожну, бо кожна тут - гідна співачка, відмінна виконавиця. Але я так чекала цю тарілку. Я така щаслива, дякую!" - зізналась Кароліна, отримуючи приз.


Лорак в шоці

За Білана, який спочатку не піднявся на сцену після оголошення його імені, приз отримала його продюсер Яна Рудковська. Однак, трохи пізніше співак таки з'явився перед глядачами.

"Прошу вибачення. Я забіг в медпункт, забинтував собі руку. Вчора на репетиції отримав подряпину, яка сьогодні почала проявлятися. Я навіть не думав, пішов собі. Спасибі велике", - сказав Білан.

Білан пожалівся на травму

До слова, призову тарілку в номінації "Найкращий альбом" забрав Іван Дорн з платівкою "CoТNТDorn". Коли Дорн отримував нагороду, він зазначив, що "цього року було записано багато платівок, але краща була записана в Україні".

Колектив "Градуси" став "Найкращою поп-групою" і залишив без тарілки "AStudio", "Бумбокс", "Вінтаж" і "Дискотеку Аварию". Перемога в номінації "Краща рок-група" дісталася групі "Би-2" у боротьбі з командами "Звери", "Мумий Тролль", "Ленинград" та "Океан Ельзи".

Приз за "Найкращий дует" забрали Валерій Меладзе Feat. Вахтанг. "Найкращим концертним шоу" названі "Різдвяні зустрічі" Алли Пугачової.

Також були вручені спеціальні призи премії - "За внесок в життя" тарілку отримав телеведучий Володимир Познер, а "За внесок в музичну індустрію" була нагороджена Жанна Агузарова.

Спеціальним гостем премії став корейський репер PSY. Його росіяни удостоїли спецпризу "За світової прорив року".

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів