Собчак прокоментувала розлучення Путіна

11 червня 2013, 14:45

Російська телеведуча Ксенія Собчак не змогла пройти повз найсенсаційнішу новину останніх днів – розлучення президента Володимира Путіна.

Свою точку зору Ксенія, яку з родиною Путіних колись пов'язували дружні стосунки, висловила у журналі "Сноб", пише "Экспресс-газета".

Телеведуча стверджує, що ініціатором розлучення стала Людмила Путіна.

"Я впевнена, що він це зробив за наполяганням Людмили Олександрівни, яку багато хто помилково уявляє безмовною м'якотілою дружиною. Це не так. Вона та людина, яка вміє сказати правду в обличчя... І я абсолютно впевнена, що на розлученні наполягла саме вона", - написала Собчак.


"Це точно не його ініціатива, він міг би ще дуже багато років жити, ховаючи своє особисте життя", - зазначила Ксюша.

На думку Собчак, саме дружина Путіна наполягла на розлученні

На думку Собчак, сімейні стосунки подружжя Путіних перервалися вже давно, тому розлучення в цій ситуації - чесний вчинок.

"За різними свідченнями, Людмила Олександрівна була одною з небагатьох людей, які, незважаючи на те що її стосунки з чоловіком вже давно навряд чи мали сімейний характер, тим не менш могла висловити йому свою думку, могла дати оцінку тим чи іншим діям і його не боялася", - зауважила журналістка.

"Саме тому це розлучення в моєму уявленні виглядає як ще одна ланка в ланцюжку розщеплення зв'язків того часу, коли він був просто Володею, коли навколо нього ще не була створена тісна мережа послужливих бояр, чекістів і бізнес-кишень. І Людмила Олександрівна, безумовно, була тою самою людиною з минулого, з сентиментального минулого, яке, я впевнена, Володимир Володимирович любить і за яким сумує", - додала Собчак.

"І це не питання взаємин чоловіка і дружини, ця історія про те, що Людмила Олександрівна була тою рідкісною людиною, яка могла йому прямо сказати: "Володимир Володимирович, що ти робиш? Так не можна". А тепер невідомо, чи залишилися взагалі такі люди в президентському оточенні. Тож розлучення для мене стало символом того, що таких людей навколо Путіна стає все менше", - резюмувала Собчак.

Нагадаємо, про своє рішення розлучитися Людмила і Володимир Путін оголосили 6-го червня ввечері.

Фото з сайту "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів