Кейт Міддлтон йде в декрет

14 червня 2013, 10:21

Дружина принца Вільяма герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон заявила, що йде в декретну відпустку.

Майбутня матуся, яка нині перебуває на восьмому місяці вагітності, вирішила на деякий час залишити громадську діяльність і повністю присвятити себе підготовці до майбутніх пологів, повідомляє "ВВС".

Міддлтон оголосила про своє рішення на церемонії благословення корабля "Royal Princess", названого на її честь.

13-го червня Кейт передостаннє перед пологами взяла участь у публічному заході.


Дружина принца Вільяма офіційно стала "хрещеною матір'ю" круїзного лайнера. Міддлтон, за традицією, розбила 15-літрову пляшку шампанського вартістю 1250 фунтів стерлінгів об палубу корабля, здатного вмістити в себе 3,6 тисячі пасажирів.

Кейт Міддлтон розбила пляшку об борт іменного судна

"Нехай благословить її Бог, і всіх, хто на ній попливе", - урочисто промовила герцогиня перед тим, як запустити величезну пляшку в борт корабля.

До речі, в англійській мові слово "корабель" - жіночого роду, тому стало традиційно називати великі лайнери жіночими іменами. Наприклад, раніше кілька судів були названі "Леді Тетчер", "Одрі Хепберн" і "Софі Лорен".

Очікується, що в суботу герцогиня відвідає урочистий захід з нагоди офіційного дня народження королеви Великобританії Єлизавети II.

Після цього заходу герцогиня Кембриджська Кейт планує призупинити громадську діяльність і готуватися до народження дитини.

Нагадаємо, Міддлтон збирається стати матір'ю в липні. Британці з нетерпінням чекають народження дитини, і головна інтрига полягає в тому, що стать майбутньої королівської дитини тримається у секреті.

Фото АР з сайту theglobeandmail.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів