Мільярдер звинуватив Путіна у крадіжці перстня

17 червня 2013, 10:21

Американський мільярдер Роберт Крафт розповів, як у 2005-му році президент Росії Володимир Путін вкрав у нього перстень "Super Bowl".

Щоправда, згодом багатій зізнався, що історія з каблучкою - жарт, пише "Лента.ру".

"Це кумедна історія, яку Крафт знову розповів заради сміху", - заявив представник клубу футбольного клубу "New England Patriots", який належить Крафту.

Речник мільярдера підкреслив, що Крафт поважає Росію і особисто Володимира Путіна і радий, що перстень зберігається в московському Кремлі.


Перстень "Super Bowl" з діамантами вартістю близько 25 тисяч доларів опинився у Путіна в 2005-му році після зустрічі з Крафтом та іншими представниками американського бізнесу в Санкт-Петербурзі.

Роберт Крафт (крайній ліворуч) пожартував про крадіжку Путіним перстня

Незабаром після заходу американські журналісти запідозрили, що мільярдер не збирався дарувати президенту каблучку і Путін сам забрав її після примірки.

Незабаром Крафт випустив заяву, в якій стверджував, що перстень дійсно був подарунком.

Однак днями з'явилася публікація в нью-йоркському таблоїді "New York Post", а потім і в низці інших ЗМІ нових подробиць про "крадіжку".

Так, Крафт нібито зізнався, що на нього тоді тисла американська влада, аби зам'яти скандал із перстнем. Тож мільярдеру й довелося заявити, що каблучку він подарував.

Прес-секретар Путіна назвав історію крадіжки перстня "неймовірною" й порадив Крафту розмову з психоаналітиком.

Також речник російського президента заявив, що Путін готовий купити Крафту новий перстень замість втраченого.

Фото "Спорт.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів