Дженніфер Лопес: Я замало себе любила і цінувала

17 червня 2013, 14:39

Співачка та актриса Дженніфер Лопес розповіла, як болісне розлученняз чоловіком Марком Eнтоні навчило її любити і цінувати себе.

Зірка згадує, що тоді поставила собі за мету не лише вижити, а й вирости завдяки цьому випробуванню і не втратити віри в любов.

Про це вона розповіла журналові "Stella", повідомляє "Contact Music".

"Було тяжко… Коли ми з Марком вирішили розлучитися, я подумала: "Я не дозволю цьому перетворити мене на когось, позбавленого надії, хто більше не вірить (у кохання)", - говорить Дженніфер.


"Я хотіла не просто це пережити, я хотіла вирости", - пояснює вона.

Раніше Лопес себе недооцінювала і недолюблювала?

Зі слів Лопес, вона вчасно усвідомила, що не любила і не цінувала себе так, як на це заслуговувала.

"Я багато чого навчилася. Найважливіше те, що треба спершу любити себе. Як жінка я не думаю, що ми достатньо це робимо. Ми завжди любимо когось більше, ніж себе", - ділиться артистка.

Джей Ло каже, що не цінувала себе так, як того заслуговує, і дивувалася, чому оточуючі теж мало її цінують.

"Ти думаєш: "Я б ні з ким так не повелася, чому ж зі мною так поводяться? Чому я не можу знайти нікого, хто б ставився до мене так, як я ставлюся до інших?", - пригадує вона.

Нагадаємо, на думку Лопес, після розлучення, пізнавши біль, вона також стала кращою акторкою. Зірка, яка зустрічається з танцівником Каспером Смартом, не виключає, що ще раз вийде заміж. Подейкують, вона всерйоз думає й про вагітність.

Фото Reuters з сайту theatlanticwire.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів