Депп: Останні роки з Параді були турбулентні

19 червня 2013, 11:19

Американський актор Джонні Депп зізнався, що в останні роки їхні стосунки з актрисою Ванессою Параді були "трішки турбулентні", й від того потерпали їхні діти, Лілі Роуз і Джек.

Завдяки їм колишня цивільна дружина завжди буде йому не чужою.

Депп, який "копає своє 50-річчя просто в дупу", дав інтерв’ю для липневого номера журналу "Rolling Stone", пише "People".

"Часом (відносини) ставали справді недобрими, але така природа розривів, гадаю, надто коли в це втягнуті діти", - сказав актор.


Їхні 14-річні стосунки з Ванесою Параді завершено, але Джонні завжди піклуватиметься не лише про дітей, а й про неї.

Джонні Депп з'явиться на обкладинці липневого "Rolling Stone"

"Це не скасовує того факту, що ти піклуєшся про ту людину, і вона – мати твоїх дітей… Ви з нею завжди знатимете одне одного, завжди будете в житті одне одного, бо маєте дітей. Ти можеш узяти з цього найкраще", - зазначив він.

Проходячи через непростий процес розриву стосунків актор намагався зосередитися саме на благополуччі доньки та сина, а вони поставилися до розлучення тата й мами з розумінням.

"У всіх цих випробуваннях вони були неймовірно сильними… Це ж тяжко з кожного боку. Розумієте, з боку Ванесси, безперечно, нелегко. З мого боку, нелегко. Дітям – найскладніше", - поділився Депп.

Як відомо, їхній із Ванессою доньці нині 14 років, синові – 11.

Подейкують, народити дитинку від їхнього тата дуже хоче його нова кохана, актриса-бісексуалка Амбер Хьорд.

Фото обкладинка журналу "Rolling Stone"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів