Депп і Параді воюють через доньку?

14 серпня 2012, 11:50

Актор Джонні Депп та його колишня кохана жінка, актриса та співачка Ванесса Параді перебувають у стані війни через свою 13-річну доньку Лілі-Роуз.

49-річний актор не хоче, аби його донечка розпочинала кар'єру в Голлівуді. У Ванесси ж інша думка, пише "The Showbiz Spy".

"Джонні все ще думає про Лілі-Роуз, як про маленьку 7-річну дитину, яку він мало не втратив через отруєння кишковою паличкою. І він глибоко стурбований тим, що Ванесса дозволяє їй бути самостійною", - сказало джерело.


Депп та Параді не можуть дійти згоди щодо доньки?

"Він не хоче, аби Лілі-Роуз і її брат Джек, думали ще про щось, окрім школи, поки їм не виповнеться 18 років. Але Ванесса випускає Лілі-Роуз досліджувати її творчу особистість, дозволяючи їй носити одяг в стилі фанк, і сприяючи її прослуховуванням", - додав інформатор.

Подейкують, Депп та Параді неабияк сваряться через це.

Джонні навіть попросив свою матір допомогти у вихованні дітей. Однак наразі мати актора зайнята власним здоров'ям. Тож Депп спробував знайти підтримку де-інде.

Лілі-Роуз мріє підкорити Голлівуд?

"Він так хвилювався про Лілі-Роуз, що навіть звернувся до своїх хороших друзів - Бреда Пітт і Анджеліни Джолі - за порадою", - розповіло джерело.

"Джонні знає, що якщо його дівчинка втягнеться у Голлівуд, вона подорослішає набагато швидше. І він не хоче, щоб його дитина стала наступною Ліндсей Лохан", - додав співрозмовник.

Нагадаємо, Депп та Параді офіційно припинили свої стосунки в червні цього року. Актори прожили разом 14 років та мають двох спільних дітей - 13-річну доньку Лілі-Роуз та 9-річного сина Джека.

Фото АР з сайту gossiprocks.com та celebbabylaundry.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів