Скрипка збив жінку з дитиною

19 червня 2013, 10:06

Рок-музикант Олег Скрипка збив на мотоциклі жінку з дитиною.

Аварія сталася ввечері 18-го червня, пише "Комсомольська правда в Україні".

Як зазначає видання, Олег Скрипка їхав по вулиці Туполєва у напрямку Пущі-Водиці на своєму мотоциклі. На перетині з вулицею Стеценка знаходиться пішохідний перехід. Як кажуть очевидці, "зебра" на ньому майже вся стерта, але дорожні знаки видно. Саме на цьому місці і трапилася аварія.

Дорогу по "зебрі" переходила родина: батько, мати і дитина. Машини в першому ряду пригальмували, але Скрипка не зрозумів цього відразу, спробував об'їхати автомобілі і занадто пізно помітив людей.


Олег збив людей на мотоциклі

Він зрозумів, що не зможе різко загальмувати, завалив мотоцикл набік і пригальмував коліном. Зіткнення уникнути не вдалося.

У результаті наїзду чоловік отримав незначні подряпини, жінка з легкими ушкодженнями госпіталізована до міської лікарні № 17, зараз почувається добре. Дитина не постраждала. Сам Скрипка отримав подряпини ніг, повідомив "Інтерфакс-Україна".

Родина претензій до співака не має. У той же час на нього за порушення правил дорожнього руху складено адміністративний протокол, за яким музикант повинен заплатити штраф.

Фото з ВКонтакте

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів