Джонні Депп не п’є і не дивиться своїх фільмів

19 червня 2013, 16:00

Актор Джонні Депп, який колись мріяв, щоб після смерті його поклали в діжку з віскі, тепер зовсім не п’є.

Іще зірка розповів, що вже багато років не дивиться свої фільми, а ще про те, що "сліпий, мов кажан" на одне око.

Про це йшла мова в інтерв’ю актора журналові "Rolling Stone", пише "Contact Music".

"Я глибоко досліджував вино та спиртні напої, а вони, вочевидь, так само досліджували мене, і ми з'ясували, що ладнаємо прекрасно, але, може, надто добре", - поділився Депп.


Актор запевняє, що живе тверезим життям вже півтора роки і не має фізичної потреби в алкоголі. Хмільні напої для Джонні були радше "ліками", якими він вгамовував "цирк у своїй голові".

Депп майже 10 років не дивився своїх фільмів

Депп, якого дуже рідко можна побачити без темних окулярів, розповів, що від народження майже не бачить на ліве око, і нічого вдіяти з цим не можна .

"Фактично сліпий, мов кажан", - зазнався актор.

Коли Джонні доводиться грати персонажа, який не носить окулярів, він бачить лише об’єкти, що знаходяться на відстані кількох сантиметрів від його лиця.

Зірка каже, про те, щоби піти на пенсію, він думає щодня, але навряд чи це станеться в найближчому майбутньому.

Остання стрічка з його участю, яку дивився Депп, то був фільм "Розпусник" 2004-го року – то й це тому, що його дуже просив про це режисер. Джонні не переглядає стрічки цілком, бо не знає і не хоче знати, які моменти з його гри режисер лишив, а які – повирізав.

"Моя робота, як актора – давати режисерові опції. Ти можеш лише сподіватися, що кадри, які тобі здалися найвдалішими, залишилися. Але, знов-таки, якщо я не дивлюся, то ніколи й не дізнаюся", - пояснив він.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів