Лохан, Ріанна та Кріс Браун найгірше впливають на дітей

20 червня 2013, 14:47

Актриса та співачка Майлі Сайрус та екс-коханий Ріанни Кріс Браун очолили рейтинг зірок, які мають найгірший вплив на дітей.

Американський сайт "CouponCodes4u" провів опитування серед 2400 батьків, щоб з'ясувати, хто ж є найгіршими рольовими моделями для їхніх дітей, повідомляє "The Daily Mail".

У результаті, лідерство серед жінок здобула 20-річна актриса, а нині співачка та власниця титулу "Найсексуальнішої дівчини світу "Майлі Сайрус.

Вона отримала 68 відсотка голосів через свою "нездатність зробити позитивний вибір життя", "бездарність" і "надто сексуальний зовнішній вигляд".


Майлі Сайрус - антиприклад для дітей на думку батьків

На думку опитаних батьків, Сайрус показує поганий приклад дітям своїми скандальними вбраннями та зухвалими танцями у нічних клубах.

Другою у списку "найгірших рольових моделей для дітей" опинилася скандальна актриса Ліндсей Лохан. Зірка неодноразово опинялася у поліцейському відділку, а нині проходить реабілітацію від алкогольної залежності.

Ну як же без Лохан у такому рейтингу

Також серед зіркових жінок антиприкладом для наслідування виявилися новоспечена матуся Кім Кардашян, співачки Ріанна та Кеша.

У аналогічному чоловічому анти-рейтингу лідирує колишній коханий Ріанни - забіяка Кріс Браун. Йому віддали голоси 71% респондентів.

Репер Кріс Браун очолив чоловічий антирейтинг

Далі йде репера Каньє Вест та співак Джастін Бібер.

Не забули відзначити й скандальних акторів Чарлі Шина та Мела Гібсона. Також до списку найгірших прикладів для дітей потрапив репер Jay-Z.

Фото Reuters з сайтів magazine.foxnews.com, salon.com та ibtimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів