Зірка "Таксі" побився з наркоторговцями

25 червня 2013, 12:45

Зірку фільму "Таксі" Самі Насері знову заарештували.

Цього разу актора затримали за бійку в центрі Парижа. Інцидент стався в ніч на понеділок, повідомляють "РИА Новости" з посиланням на французькі ЗМІ.

Насері, відомий своєю буйною вдачею, за його власними словами був змушений відбиватися від наркоторговців у центрі Парижа, неподалік від Єлисейських полів.

Для актора бійка закінчилася госпіталізацією - у паризьку лікарню він поступив з розбитими обличчям і руками, а також зі зламаними зубами.


За деякими даними, від важкої руки "таксиста" постраждало скло автомобіля.

Самі Насері знову потрапив до поліції

Вранці в понеділок Насері був узятий під варту. Його звинувачують у "заподіянні шкоди і насильстві в стані алкогольного сп'яніння".

Нагадаємо, Самі Насері вже не вперше має справу з поліціє. У вересні минулого року в тому ж 8-му окрузі Парижа актор накинувся з образами на таксиста, а після розстебнув штани і продемонстрував йому свої геніталії.

Такий же витівкою він відзначився в 2011-му році на Канському кінофестивалі. Тоді актор вирішив показати "причандали" чоловіку з дітьми, які сиділи у кафе на набережній Круазет.

Загалом же Насері неодноразово був визнаний винним у хуліганстві, нанесенні побоїв, водінні в нетверезому стані, перевищенні швидкості та інших правопорушеннях. За його плечима кілька тюремних термінів. Зокрема, в 2011-му році він отримав 16 місяців за те, що вдарив людини ножем.

Фото Reuters з сайту m.theglobeandmail.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів