Білик збирається скаржитися Януковичу на журналістів

25 червня 2013, 15:49

Співачка Ірина Білик обурилася діями журналістів однієї відомої передачі про зірок, які встановили за нею стеження.

І тепер зірка хоче зібрати скарги від своїх колег та подати їх самому президенту.

Про це повідомляє піар-менеджер Білик.

"Днями, я знову стала жертвою непорядних горе-папараці…, з яким останнім часом підтримувала дружні стосунки. У пошуках надуманої сенсації вони перейшли рамки дозволеного, опустилися до того, що не дозволяють собі інші. Порушивши мій приватний простір, вони в черговий раз проникли на територію, де проживаю я і моя сім'я", - заявила Ірина.


Папараці розлютили Білик

Пристрасті розгорілися після того, як журналісти відомої програми влаштували стеження за зіркою. Вони використовували пілотований з землі вертоліт із вбудованою мінікамерою.

Об'єкт помітив начальник охорони маєтку Білик.

"Зараз мене підтримує багато артистів, і ми готуємо відкритого листа на ім'я Президента України Віктора Януковича з криком про допомогу захистити нас і наших рідних і припиняти нахабні спроби влізти в приватне життя. Думаю, керівництво каналу - пан Коломойський і пан Ткаченко - навряд чи були б задоволені, якщо б їх зняли і показали в ефірі, як вони загоряють у плавках у колі своїх друзів на галявині перед будинком", - зазначила співачка.

Артистка написала заяву в міліцію і впевнена, що на суді адвокатам вдасться захистити її права на приватну власність і особисте життя.

"Сподіваюся, всі винні понесуть покарання. Я хочу, щоб суд став показовим для всіх непорядних журналістів і моїх колег, які часто бояться відстоювати свої права", - додала Іра.

Фото надане піар-менеджером

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів