Зірка "Району Мелроуз" збанкрутувала через розлучення

25 червня 2013, 18:16

Американська акторка Келлі Разерфорд, відома за серіалами "Район Мелроуз" та "Пліткарка", оголосила про своє банкрутство.

Фінансове благополуччя 44-річної актриси зруйнувало розлучення та багаторічна судова тяганина з екс-чоловіком Деніелом Ґіршем.

Копії документів Разерфорд, які стосуються банкрутства, отримав портал "TMZ".

У війні за дітей Разерфорд втратила всі свої гроші?

Близько 1,5 мільйон доларів Келлі витратила на адвокатів, поки воювала по судах із колишнім чоловіком. Вона винна десяти тисяч доларів своїм родичам і друзям, загальна ж сума боргів білявки перевищує 2 мільйони доларів.


До цієї суми треба додати й понад 350 тисяч доларів податків за 2012-й рік, котрі вона теж досі не виплатила.

Між тим місячний прибуток Разерфорд нині становить лише 1279 доларів і 33 центи. На рахунках у Келлі лишилося менше 12 тисяч доларів, ще на 10 тисяч "потягнуть" її меблі та одяг, і на 1,5 тисячі акторка має прикрас.

Як стало відомо виданню, заяву про банкрутство зірка подала ще в травні.

Нагадаємо, на розлучення з Ґіршем Разерфорд подала в 2008-му році. На той час Келлі вже мала від чоловіка маленького сина і була вагітна донькою. Баталії за опіку над обома дітьми розпочалися ще тоді, а в 2012-му мати програла черговий раунд.

Як пише Вікіпедія, за рішенням суду 6-річний Гермес та 4-річна Хелена житимуть із татом у Франції. Разерфорд, яка так і не добилась одноосібної опіки над малими, має право їх навідувати.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів