Фріске схудла після пологів на 15 кілограмів?

27 червня 2013, 11:30

Російська співачка та новоспечена матуся Жанна Фріске, схоже, повернула собі колишню стрункість.

За допомогою йоги і правильного харчування артистка нібито вже втратила 15 кілограмів після пологів, пише "Комсомольская правда".

Близькі Жанни розповіли, що скинути зайві кіло їй було непросто, тому що співачка годує малюка грудьми. Тож сісти на сувору дієту для неї поки неможливо.

За словами подруг Фріске, у боротьбі із вагою їй допомогло здорове харчування: жодних консервантів, чіпсів, газованої води, солодощів і так далі.


Поп-зірка взяла за правило купувати рівно стільки продуктів, скільки необхідно на один прийом їжі. І ці продукти повинні бути приготовані відразу ж після покупки.

Фріске вже скинула набрані під час вагітності кілограми?

Жанна вже багато років не їсть м'яса, але не може відмовити собі в птиці - іноді дозволяє собі курку і качку

Окрім цього Фріске захопилася модною зараз хот-йогою. Цей напрямок йоги, окрім іншого, стимулює роботу травної системи, "віджимає" зайву рідину з організму. Плюс до того співачка любить поплавати в океані.

Свого сина Платона вона поки не долучає до власного захопленню. Проте подихати морським повітрям під час обов'язкових щоденних прогулянок малюка неодмінно вивозять.

Нагадаємо, Жанна Фріске на початку квітня в Маямі народила сина Платона. Поки матуся з дитиною знаходяться в США, але про повернення в Росію вже подумують.

"Жанна з сином пробудуть в Америці до вересня. А потім разом прилетять до Москви", - розповіла помічниця Фріске Аніса Ашику.

Співачка виховує дитину сама, без нянь. Щоправда, їй допомагають рідні - сестра Наталя і мама Ольга Володимирівна

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів