Лопес засудили за спів на іменинах Туркменбаші

30 червня 2013, 12:19

Співачка та актриса Дженніфер Лопес опинилась в центрі політичного скандалу.

Фонд боротьби за права людини (HRF) засудив артистку за те, що вона 29-го червня виступила на дні народження лідера Туркменії Гурбангули Бердимухамедова.

Про це повідомляє "Лента.ру" з посиланням на портал "The Hollywood Reporter".

У заяві правозахисників сказано, що Лопес, звичайно, може сама вибирати, перед якими "диктаторами" виступати, заробляючи собі на життя.


Але такі дії, як йдеться у повідомленні, дискредитують репутацію співачки як активної учасниці програми "Amnesty International" із захисту прав мексиканських жінок.

Лопес співала перед Туркменбаші

Дженніфер Лопес і її представники поки не прокоментували заяву Фонду боротьби за права людини.

Виступ Лопес з нагоди 56-річчя Бердимухамедова пройшов на березі Каспійського моря в курортній зоні "Аваза" поруч з містом Туркменбаші.

Під час концерту співачка в національному туркменському костюмі виконала пісню "Happy birthday, Mr President", уточнює "AFP".

Разом з Лопес, за інформацією РИА Новостией, для Бердимухамедова також співали Філіп Кіркоров, Саті Казанова, група "Рефлекс", Ані Лорак та артисти з Туреччини і Лівану.

Гурбангули Бердимухамедов перебуває на посаді президента Туркменії з 2007-го року.

Міжнародні правозахисні організації називають режим Бердимухамедова одним з найбільш авторитарних, звинувачуючи туркменського лідера у відсутності громадянської та політичної свободи.

Прінтскрін "The Hollywood Reporter"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів