Лорак пишається, що вона найкраща співачка Росії

1 липня 2013, 12:52

Співачка Ані Лорак, яка нещодавно отримала звання найкращої артистки Росії, розповіла, що пишається цим та розкрила таємницю червоної нитки на руці.

За словами Ані, вона геть не очікувала, що її визнають найкращою у російському шоу-бізнесі.

"Якщо чесно сиділа розслаблена і навіть думала може піду з середини. Ну дочекаюсь, думаю, своєї номінації і потім піду. Коли оголосили моє ім’я я чесно кажучи була в шоці. Я не знала що говорити", - розповіла Лорак в коментарі "Світському життю".

Тож жодної промови переможниці Кароліна не готувала. Мовляв, мало сподівалася на перемогу, оскільки вже четвертий рік поспіль номінувалася на премію.


Та, схоже, звання "Найкраща співачка Росії" неабияк порадувало Ані Лорак. Більше того, артистка пишається цим.

"Приємно все ж таки, що дочекалася цієї тарілки. Для мене це велика честь – бути в Росії кращою співачкою. Тому що в Україні це вже давно збулося, а от в Росії трошечки запізно. Але все ж таки збулось", - зауважила Ані.

Лорак пишається російською тарілкою

Однак про те, що відтепер можуть зрости гонорари,Лорак нібито й не думає:

"Зараз думати про це не можу. Зараз тільки радість переповнює, щастя, любов і вдячність".

Кароліна не забула подякувати й Філіпу Кіркорову, якого називає своїм "хресним батьком" у російському шоу-бізнесі.

Розповіла Ані Лорак й про чутки про вагітність й таємничу червону нитку на зап’ясті.

Нагадаємо, нещодавно у співачки та її чоловіка Мурата були помічено червоні нитки на руках.

Як зазначила телеведуча Катерина Осадча, іноді такі нитки пов’язують біля стіни Плача в Єрусалимі, коли хочуть народити другу дитину.

"Якщо ви думаєте що я вагітна, то насправді це не так. І я не можу з цим боротися,бо новини з’являються раніше, чим навіть я про це подумаю. Тому не буду нічого коментувати. Як Бог дасть", - зауважила Лорак.

"Ця ниточка дійсно перевезена з Єрусалиму. Вона освячена, але до ніякого ритуалу вона не відноситься. Просто мені подобається", - додала вона.

Нагадаємо, нещодавно з’явилися чутки, буцімто Ані Лорак вагітна другою дитиною. Однак чоловік співачки поспішив спростувати це.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів