Майкл Джексон купив мовчання жертв домагань за $35 мільйонів?

1 липня 2013, 13:33

Легендарний співак Майкл Джексон витратив понад 35 мільйонів доларів на те, щоби змусити мовчати сім'ї хлопчиків, яких розбещував. Жертв було щонайменше 17.

Таку сенсаційну заяву зробило видання "Sunday People", до якого буцімто потрапили секретні файли ФБР. Вони містять доповіді приватних детективів та записи телефонних розмов.

Про це пише сайт "The Mirror".

Уся ця інформація належала приватному детективові Ентоні Пеллікано. Його свого часу буцімто найняв сам Джексон за рекомендацією подруги, Елізабет Тейлор. Пеллікано мав вчасно виявляти джерела потенційного скандалу і дбати про те, щоби "скелети" і надалі лишалися "в шафі".


Пеллікано потрапив у поле зору ФБР у 2002-му, але забрані в нього файли в 2005-му році чомусь не були використані в слідстві щодо Майкла Джексона, якому закидали педофілію.

Майкл Джексон витратив 35 мільйонів доларів на те, щоби змусити жертв мовчати?

Усього в досье Пеллікано фігурують імена 17 хлопчаків, зокрема 5 акторів та 2 танцюристів, яких розбещував Джексон. Їхні імена видання не розголошує. Вказується лише, що сім‘ї хлопчика – відомого актора було виплачено понад 598 тисяч доларів за "утримання від будь-якого спілкування зі ЗМІ".

Одна з працівниць ранчо "Неверленд" отримала 2 мільйони доларів після того, як поскаржилася, що Джексон чіплявся до її сина.

Про те, що в дитинстві він неодноразово ставав жертвою домагань поп-короля, нещодавно заявив відомий хореограф Уейд Робсон. Чоловік, якому нині 30 років, звернувся до суду. Його ім‘я справді фігурує в документах, які потрапили до "Sunday People".

Ентоні Пеллікано нині перебуває в тюрмі. Він відбуває 15-річне ув‘язнення за таємне прослуховування і шантаж.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів