Аль Пачіно пив через славу та самотність

2 липня 2013, 12:08

Американський актор Аль Пачіно пригадав, як шалений успіх "Хрещеного батька" та самотність змусили його зазирати в пляшку.

Про це він говорив у інтерв’ю "The Sun", пише "Contact Music".

Мати Аль Пачіно, Роуз пішла з життя, коли синові було 22 роки. Десь у той самий час помер і дідусь. На думку актора, саме близькі люди є "системою підтримки", яка дає сили упоратися з ранньою славою. Коли ж він став відомим, коло нього їх уже не було.

"У мене не було такого обладнання", - зазначив він.


Аль Пачіно пиячив, бо нікому було допомогти йому впоратися зі славою

"Я почав пити більше й більше. Спершу це було частиною цієї території – частиною культури акторства. Це вже може призвести до інших речей, як похила площина. Деякий час я ходив до "Анонімних алкоголіків", - пригадав Пачіно.

73-річний актор каже, його мати, яка так і не побачила його успішним та відомим, навряд би в таке взагалі повірила.

"Якби тепер моя матір повернулася, я б мав сидіти з нею поряд і класти їй на чоло холодного рушника, бо вона була б така шокована тим, що зі мною відбулося", - поділився Аль Пачіно.

Це вже парубком майбутня зірка продавав своє тіло, а хлоп‘ям – кривлявся "для багатих", через що отримав від сусідських дітей прізвисько "Актор". Як пригадує Аль, уже тоді він роздавав свої перші, хоча й несправжні, автографи.

Нагадаємо, нещодавно Пачіно оголосив, що Брюс Вілліс і Харрісон Форд саме йому завдячують йому своєю кар‘єрою.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів