Сандра Баллок не має часу на чоловіків

2 липня 2013, 15:58

Американська акторка Сандра Баллок нині не має часу на чоловіків, бо весь його забирає 3-річний синок Луї Бардо.

Зіркова мама найбільше подобається малому в піжамі "під гепарда".

Про це пише "Contact Music" з посиланням на британський журнал "HELLO!".

"Усе може змінитися, але наразі Луї такий маленький, і графік такий щільний, що я не маю часу", - поділилася 48-річна Сандра.


"Я цілісінький день ганяю за ним, і ось, уже восьма година, повірте мені…вам би не схотілося кудись іти з таким нещастям, як я. Краще б це нещастя прийняло душ і трішки поспало", - зізналася вона.

Нині особисте життя Баллок - це син та страшнючі піжами "під гепарда"

Баллок із сином нещодавно перебралися з Остіна, що в штаті Техас, до Лос-Анджелеса. Але цей переїзд не свідчить про те, що акторка стане завсідницею зіркових тусовок, пише видання.

"…Якщо вам вдасться побачити мене в районі Голлівуда, то я не йтиму на вечірку. Я везтиму дитину до школи або погратися з іншими дітьми. В Лос-Анджелесі в мене є хороші друзі, і що ми любимо – так це збиратися разом, куховарити і спілкуватися – не виходячи для того, щоби нас бачили", - зазначила Баллок.

Мінус такого способу життя в тім, що Сандрі нема куди носити розкішні сукні. Вони висять без діла в її шафі, а повсякденний "лук" акторки – це "улюблені джинси, улюблена футболка чи светр та волосся, зібране в гульку".

"Коли я лягаю в ліжко, вдягаю одну зі страхолюдних великих чоловічих фланелевих піжам із гепардовим візерунком… Мій син вважає, що вони прекрасні, бо я схожа на великого гепарда, який заходить до кімнати. Отаке раза моє життя – сумно, зате правда!", - сказала акторка.

Нагадаємо, Баллок у 2010-му році всиновила малюка Луї Бардо і розлучилася з чоловіком, який її зраджував.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів