Зірка "Друзів" розповів про нарцисизм та алкоголізм

3 липня 2013, 12:42

Американський актор Меттью Перрі розповів про залежність від ліків та алкоголю, з якою він боровся роками та врешті переміг.

Роль Чендлера Бінга у серіалі "Друзі", за яку його полюбили мільйони глядачів, зірка грав, потерпаючи від похмілля.

Про це він розказав у інтерв‘ю журналові "People", пишуть "NY Daily News".

Роль у "Друзях" Перрі отримав, коли йому було 24 роки. На той час він уже двічі ставав пацієнтом реабілітаційних закладів. У 1997-му актор травмувався під час катання до водних лижах. Через біль він призвичаївся ще й до рецептурних ліків.


"Я почувався краще, ніж будь-коли в моєму житті. У мене була величезна проблема з пігулками і алкоголем, і я не міг спинитися", - визнає він.

На зйомках "Друзів" Меттью Перрі мучився від похмілля

10-річний період зйомок у культовому ситкомі Перрі згадує як "біле полум‘я слави", а себе тодішнього – як "безнадійно нарцисичного", але вкрай самотнього парубка.

"Ззовні могло здатися, що я маю все. Насправді ж то був для мене дуже самотній час, бо я страждав від алкоголізму", - каже Меттью.

Актор підкреслює, він ніколи не знімався п‘яний, але постійно страждав від "болісного похмілля", і про це знали всі.

Про те, як йому врешті вдалося змінити своє життя, Перрі каже коротко: "Щось перемкнулося… Ти маєш сам захотіти, щоб тобі помогли".

Тепер, у 43 роки Меттью Перрі цілком "чистий". Свій маєток у Малібу зірка перетворив на "заклад тверезості" для чоловіків. "Perry House" приймає людей, що страждають від залежності, але не є схильними до насильства.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів