Валерії подарували екомобіль

9 липня 2013, 17:16

Російська співачка Валерія стала власницею екологічного автомобіля. Такий подарунок зірці зробив її чоловік і продюсер Йосиф Пригожин.

Це сталося під час відпочинку подружжя у Швейцарії, де проживають та навчаються двоє синів співачки, пише "Комсомольська правда в Україні".

Пригожин придбав для Валерії екомобіль "Tesla S Performanсe", який "їсть" виключно електрику, керується за допомогою екрану "тачскрін" і розганяється до 100 кілометрів на годину за 4,2 секунди.

"Коли я вперше сів за кермо "Тесли", зрозумів, що не зможу вийти з салону без документів на цю машину. Валерія відчула себе в її салоні "людиною XXII століття", і я зважився: "Беремо!" - розповів Йосиф.


"У нашому з Валерією автопарку всього дві машини: "Rolls-Royce" (подарунок від друзів на її 45-річчя) і мінівен. Я прикинув, що саме час придбати ще й транспортний засіб "з майбутнього" - в Росії і Україні такі "айфончики на колесах" з'являться не раніше, ніж через 5 років", - зазначив продюсер.

Валерія у захваті від подарунку

До речі, ідею для подарунка підкинули сини Валерії Арсеній та Артемій.

"Дітки у нас дуже просунуті! Без мого відома записали нас на тест-драйв. Та чого вже там - це вони нас умовили підчистити сімейний бюджет цим придбанням. Не шкодую ні крапельки: потужність 416 кінських сил, а півгодинного заряду акумулятора вистачає на 500 кілометрів шляху", - розповів Пригожин.

"Як бонус - 10% від вартості авто сплатить нам Швейцарія: влада країни допомагає підтримувати інтерес до придбання екологічно чистого транспорту. Одне "але": в Росії ми на цій машині їздити не будемо: не побудували ще в Москві електрозаправки. Тож наша красуня чекатиме нас в гаражі швейцарського будинку", - зазначив Йосиф.

До слова, минулого тижня донька Валерії Аня Шульгіна отримала від мами з вітчимом "BMW" вартістю 70 тисяч доларів на честь закінчення Щукінського училища.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів