Малахов відвоював квартиру у пенсіонерки

10 липня 2013, 13:00

Російський телеведучий Андрій Малахов відвоював квартиру на вулиці Остоженка, в якій раніше проживала пенсіонерка Ірина Мажарова.

Як з'ясувалося, тепер жінка, двоє її близьких і їхні домашні тварини залишилися без даху над головою, пише "Life News".

Конфлікт між телеведучим Андрієм Малаховим та Іриною Мажаровою закінчився сумнівною перемогою першого. Після кількох днів запеклих розборок і викликів правоохоронних органів Мажарова зі своїм сімейством і двома кішками покинула квартиру шоумена.

"Зараз я, двоє моїх близьких родичів, разом з тваринами, перебуваємо під відкритим небом", - розповіла жінка.


Малахов зміг виселити пенсіонерку за допомогою охоронної служби. Співробітники служби, пред'явивши договір на надання охоронних послуг шоумену, зажадали аби жінка негайно залишила приміщення.

Малахов виселив пенсіонерку з квартири

Тоді Мажарова звернулася в поліцію, заявивши, що невідомі люди взяли її в заручники. У поліції підтвердили факт дзвінка:

"На службу 02 надійшов дзвінок про захоплення заручників в одній з квартир на вулиці Остоженка. Співробітники поліції виїхали на місце для перевірки повідомлення".

Нагадаємо, суперечка між Андрієм Малаховим та пенсіонеркою Іриною Мажаровою розгорілася через елітне житло в центрі Москви ще на початку листопада минулого року.

Телеведучий звернувся за допомогою до правоохоронних органів з заявою, в якій попросив "винести офіційне попередження про незаконність порушення закону про захоплення чужого майна".

"15-го червня 2012-го року я уклав договір купівлі-продажу квартири з Департаментом житлової політики. Прийшовши в квартиру, я виявив там громадянку, як назвала себе Іриною. Вона сказала, що проживає там вимушено", - розповів Малахов.

Згідно із заявою телеведучого, Ірина Мажарова попросила у нього пару місяців, щоб зібрати речі і залишити квартиру, однак на ділі навіть після майже півроку так нікуди і не поїхала.

Цікаво, що у самої Ірини Мажарової була протилежна інформація. Нібито Малахов спеціально звернувся в поліцію, щоб вижити її з квартири.

"Я з 2006-му року орендувала цю квартиру під офіс, справно оплачувала всі комунальні платежі. У 2010-му році я залишилася без своєї житлоплощі і переїхала в квартиру-офіс на Остоженко. Час від часу до мене в гості приходили родичі", - розповіла свою версію пенсіонерка.

Фото showbizdaily.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів