Адвокат Ларсона: Суд виніс справедливе рішення

11 липня 2013, 13:32

Адвокат скандального репера Ларсона Андрій Циганков прокоментував ситуацію з вироком свого підопічного у справі про нанесення тілесних ушкоджень журналісту Андрію Пясецькому у квітні минулого року.

Циганкова обурила позиція адвоката Євгенії Закревської, яка захищала Пясецького, викладена на ТаблоID тиждень тому. Тож він заявив, що вважає рішення суду справедливим і обґрунтованим.

Наводимо деякі слова захисника Ларсона, які прес-служба репера надала ТаблоID.

"Велике здивування викликало саме те, що коментар у даній справі був представлений адвокатом, який не вважав необхідним відвідати більше половини судових засідань і, на мою думку, намагався вплинути на захист через соціальні мережі", - заявляє адвокат Ларсона, маючи на увазі Євгенію Закревську.


За його словами, суд прийшов до "справедливого і обґрунтованого вирішення, об'єктивно вивчивши всі матеріали справи і встановивши, що приводом для виникнення конфліктної ситуації між С. Ларькіним і А. Пясецьким була поведінка самого Пясецького, який і протягом всього судового слідства… виявляв до суду неповагу і відкрито ображав адвоката захисту…".

Саме ці якості потерпілого, на думку Циганкова, "стали підставою для виникнення конфліктної ситуації, беручи до уваги те, що тяжкість отриманих Пясецьким тілесних ушкоджень пов'язана не тільки з діями Ларькіна, але і з тим, що раніше Пясецькй вже отримував подібні травми…"

Адвокат Ларсона вважає вирок суду справедливим

"Суд обґрунтовано не став інструментом безпідставної помсти в руках потерпілого, незважаючи на ту широку піар-кампанію, розгорнуту потерпілим і його представниками в пресі…" – зазначив адвокат Ларсона.

Також Циганков зауважив, що, на його думку, Ларькін "отримав жорсткий життєвий урок того, що вирішення питання по-чоловічому... з метою захисту своєї гідності може призвести до негативних наслідків для особи, яка образила його, а також стати підставою для притягнення до кримінальної відповідальності…"

"Крім того, незважаючи на те, що Ларькін визнав свою провину і на досудовому слідстві, і в суді, представник потерпілого Пясецького у своїх коментарях неправомірно стверджує зворотне", - заявив Циганков.

Також адвокат Ларсона заявив, що репер неодноразово вибачався та пропонував виплатити Пясецькому компенсацію, але той відмовлявся. Утім, за словами адвоката Пясецького, Ларькін не заплатив 8 тисяч гривень, які стягнув з нього суд.

Нагадаємо, 3-го липня ТаблоID писав, що Ларсона визнали винним за ненавмисне заподіяння тяжких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень та призначили покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.

Як відомо, 3-го квітня між колишнім чоловіком Ірини Блохіної Сергієм Ларькіним та Андрієм Пясецьким стався конфлікт.

За словами очевидців ситуації, Ларсон жорстко побив Андрія. Водночас у коментарі "Українській правді" репер заявив, що лише штовхнув хлопця.

Фото з сайту Ларсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів