Тищенко натякнув Седоковій, що розмір - не головне

12 липня 2013, 13:54

Скандальне спілкування через соцмережі ресторатора Миколи Тищенка та співачки Ганни Седокової триває. Тепер Тищенко вже каже, що Аня – чарівна та успішна жінка, а вона хоче купити йому повію.

Спочатку Микола образив Аню тим, що дуже низько, на її думку, оцінив ніч з неї. На це Седокова заявила, що у Тищенка найменше "хозяйство" в Києві.

Тоді Тищенко на сторінці у Facebook іронічно порадив Ані не злитись та не міряти стосунки "розміром".

"Аня, дуже шкода, що мої слова, вирвані з контексту інтерв'ю, ти застосувала до себе. Може, ти образилася, що я запропонував мало, враховуючи, що Лістерман запропонував 100 тисяч, а мені здається, що я взагалі погарячкував", - написав Микола.


"Мені складно вести дискусію з жінкою і зовсім незрозуміло, чому ти - розумна, успішна, чарівна, до того ж мати двох дітей - досі мірилом у відносинах ставиш "розмір", а не такі вічні цінності, як доброта, любов, взаєморозуміння і сім'я. Не мені вирішувати, але, можливо, саме тому досі ти не можеш навести порядок у своєму особистому житті, неодноразово заявляючи про це", - заявив він.

Тищенко назвав Седокову чарівною

"P.S. дуже боюся зустрічі з твоєю тренованою злою вівчаркою, тим більше, що тварини, як правило, схожі на своїх господарів. Досить злитися - для цього немає приводу і причин)))) просто посміхнись!" - резюмував Тищенко.

У свою чергу Седокова на сторінці у Twitter запропонувала наступне:

"І хоча Микола не приніс публічних вибачень в пресі, він все ж сказав в особистій розмові з моєю подругою, що не говорив цього і це інтриги… Я особисто обіцяю заплатити 1000 $ найкрасивішій "шльондрі" та надіслати її до нього, щоб засвідчити істинні гігантські розміри!" – написала співачка.

Нагадаємо, усе почалося з того, що Седокова запропонувала себе купити.

Фото з Facebook Тищенка та з Instagram Седокової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів